Фонд молодіжного будівництва буде контролювати недобуди

Фонд молодіжного будівництва буде контролювати недобуди

Фахівці Фонду заялісь вивченням ситуації з декількома проблемними об`єктами будівництва, що беруть участь у програмі пільгового кредитування молоді. Про це заявив Голова правління Фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леонід Рисухін.

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ в прес-службі Фонду, для вивчення наявних проблем була створена робоча група на чолі з першим заступником Голови правління Фонду Євгеном Ісаєвим. З ініціативними групами позичальників проводяться зустрічі, де спільно обговорюються шляхи вирішення існуючих проблем. Фонд веде роботу із забудовниками, а при необхідності залучає Контрольно-ревізійне управління і правоохоронні органи. Також спеціалісти надають консультаційну юридичну допомогу позичальникам.

Нинішні проблеми, пояснює Леонід Рисухін, виникли тому, що Фонд у минулі роки, визначаючи об`єкти для вкладення коштів позичальника, не пред`являв до об`єктів кваліфікаційні вимоги. Тепер для попередження подібних ситуацій, продовжив він, прийнято рішення правління Фонду про те, що в об`єкти, на які немає проектно-кошторисної документації, дозволу на будівництво, на яких кошти взагалі не освоюються, заборонено вкладати гроші позичальників. Таким чином, надалі такі проблеми виникати вже не будуть, резюмував Голова правління Фонду.

http://biz.liga.net/
Ідентифікатор: 7693