Голова Держводгоспу наголошує на необхідності погодження проектів з будівництва комунальних водогосподарських об`єктів з проектними інститутами

Голова Держводгоспу наголошує на необхідності погодження проектів з будівництва комунальних водогосподарських об`єктів з проектними інститутами

Голова Держкомводгоспу звернувся з проханням до Глави Уряду зобов’язати облдержадміністрації погоджувати проектно-кошторисну документацію на будівництво водогосподарських об’єктів, що належать до комунальної власності, з проектними інститутами Комітету. На цьому наголосив Голова Державного комітету з водного господарства Василь Сташук на нараді з питання комплексного протипаводкового захисту територій регіонів України від катастрофічних паводків та мінімізації збитків від шкідливої дії вод, яка відбулася сьогодні під головуванням Прем`єр-міністра Миколи Азарова.

За його словами, таке погодження необхідно запровадити з метою упередження непрофесійного будівництва, а також враховуючи ситуацію, що сталася в Західному регіоні, після червневого паводку та необхідності відновлення комунальних об’єктів. Василь Сташук наголосив, що при будівництві варто користуватись послугами служби технічного нагляду водогосподарських організацій або організацій Мінрегіонбуду.

Голова Держкомводгоспу також доповів, що на 2011 рік проектна документація на будівництво першочергових об’єктів складена та буде включена в план нового бюджетного року. `Певна річ, червневий паводок вніс свої корективи. І ми вже сьогодні разом з облдержадміністраціями визначаємось щодо пріоритетності будівництва об’єктів та джерел їх фінансування`, - додав він.

http://www.kmu.gov.ua/
Ідентифікатор: 7690