У Києві хочуть побудувати плавучі готелі на Дніпрі

У Києві хочуть побудувати плавучі готелі на Дніпрі

Головний архітектор Києва Сергій Целовальник виступає за розміщення плавучих готелів на Дніпрі в рамках підготовки столиці до Євро-2012. Про це він заявив в ході Інтернет-конференції на порталі ЛІГА.net.


`Не будучи головним архітектором, я пару років тому висловив саме таку пропозицію на перших засіданнях комісії Євро-2012. Я теж вважаю, що для того, щоб простим шляхом вирішити проблему розселення, можна було б пришвартувати комфортабельні лайнери протягом десяти кілометрів по узбережжю` , - заявив С. Целовальник.


При цьому він зазначив, що Євро-2012 - шанс для міста наблизитися до європейського способу життя. `Ми ж з Вами розуміємо, що Євро-2012, яке буде у нас триватиме близько двох тижнів, не є самоціллю як такої. Це прекрасна, блискуча можливість підбадьоритися і спробувати наблизитися на крок на краще, якщо не сказати до європейського способу життя. Тому будівництво об`єктів соціальної інфраструктури, готелів, благоустрій вулиць, площ, оновлення реклами та тимчасових споруд, і так далі - все це прекрасна можливість дати місту якесь нове звучання, яке буде продовжуватися і після Євро-2012 `, - сказав головний архітектор столиці.

http://news.liga.net/
Ідентифікатор: 8062