До Євро-2012 побудують автодорогу Донецьк – Чоп

До Євро-2012 побудують автодорогу Донецьк – Чоп

До Євро-2012 буде збудовано автодорогу Донецьк – Чоп. Про це повідомив Міністр з питань регіонального розвитку та будівництва Володимир Яцуба під час інтернет-конференції на сайті ЛІГА.net. За його словами, про цей об’єкт шляховики мріяли десятиліттями.

Міністр також розповів про стан будівництва інших об’єктів інфраструктури, необхідних для проведення футбольного чемпіонату. `Перший – `Олімпійський`, найближчим часом почнуть вже розкладку вантів, діаметр ванти – 120 мм. Таких робіт будівельники в Україні взагалі не виконували. Донецький і харківський стадіони готові, львівські об`єкти будуються відповідно до графіка. Дах терміналу закінчений, йде кладка бетонного покриття злітно-посадкової смуги. По Львову, думаю, буде все гаразд`, - повідомив Володимир Яцуба.

Голова Мінрегіонбуду наголосив на тому, що всі збудовані до Євро-2012 функціонуватимуть і після завершення турніру. `Ті об’єкти, які сьогодні будуються, – це ж не просто так. За кожним об`єктом стоїть велика робота і інвестиційна можливість. Довкола кожного стадіону будуватиметься маса невеликих спортмайданчиків для тренувань – це все залишається в Україні. Це радує, приємно, що всі 100 з гаком великих об`єктів залишаться. У Трускавці проживатимуть спортсмени – там будується 5 готелів, йде розвиток, і воно залишиться в Україні на майбутнє`, – сказав В.Яцуба.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 8077