Мінрегіонбуд підготував перелік об`єктів соціального призначення у регіонах для першочергового фінансування

Мінрегіонбуд підготував перелік об`єктів соціального призначення у регіонах для першочергового фінансування

Міністерство регіонального розвитку та будівництва України звернулось до Кабінету Міністрів України з пропозиціями щодо першочергового фінансування об’єктів, що мають пріоритетне значення для регіонів. Зокрема, Мінрегіонбуд пропонує вже з 1 листопада виділити понад 80 млн. гривень на відповідні цілі.

На підставі пропозицій, поданих обласними та Севастопольською міською державними адміністраціями, сформовано перелік із об’єктів першочергового соціального значення для регіонів, що мають фінансуватися у 2010 році. Зазначений перелік об’єктів затверджено наказом Мінрегіонбуду та погоджено з Міністерством фінансів.

Пропонуються спрямувати фінансування за рахунок коштів Стабілізаційного фонду, передбачених для реалізації інвестиційних проектів соціально-економічного розвитку регіонів, на спорудження, ремонт та реконструкцію об’єктів соціального призначення у регіонах України та м. Севастополь. Серед визначених об’єктів – школи, медичні заклади, комунальні мережі, спортивні об’єкти, споруди історико-культурного призначення.

Взагалі Державним бюджетом України на 2010 рік Міністерству регіонального розвитку та будівництва України передбачено кошти на соціально-економічний розвиток регіонів в загальному обсязі 290 949,0 тис. гривень (постанова Кабінету Міністрів України від 31.05.2010 № 421).

http://minregionbud.gov.ua/
Ідентифікатор: 8113