Азаров: Уряду вдалося запустити будівельну галузь

Азаров: Уряду вдалося запустити будівельну галузь

Уряду вдалося запустити будівельну галузь країни після надзвичайно серйозної кризи. Зараз на них ведеться активне будівництво. По всій країні до кінця року буде введено в експлуатацію більше 250 об`єктів - це і великі мости, і школи, і лікарні, і житлові будинки. Я вважаю це великим досягненням нашого Уряду. Заявив Прем`єр-міністр України Микола Азаров.


Як повідомляє урядовий портал, за два роки рівень падіння будівельної галузі склав 80% і практично нічого не будувалося. Також були значні відставання від графіка будівництва практично всіх об`єктів Євро-2012. `Нам вдалося запустити будівельну галузь країни після надзвичайно серйозної кризи. Якби ви півроку тому проїхалися по Києву, ви б побачили, що всі будівельні майданчики стояли` заморожені `. Зараз на них ведеться активне будівництво. По всій країні до кінця року буде введено в експлуатацію більше 250 об`єктів - це і великі мости, і школи, і лікарні, і житлові будинки. Я вважаю це великим досягненням нашого Уряду `, - підкреслив Прем`єр-міністр. Він додав,


Крім того, Глава Уряду підкреслив, що зараз будівництво всіх об`єктів Євро-2012 в повному обсязі забезпечено фінансуванням і відбувається згідно з графіком. `Я особисто контролюю хід виконання всіх робіт, тому ніяких проблем в організації футбольного чемпіонату у нас не буде`, - підсумував Микола Азаров.

http://biz.liga.net/
Ідентифікатор: 8147