Мінтрансзв`язку: Луганськ отримав об`їзну дорогу

Мінтрансзв`язку: Луганськ отримав об`їзну дорогу

3 листопада 2010 року відкрито рух на автомобільній дорозі на ділянці від кварталу Южний до селища Хрящувате, що є об’їзною дорогою для міста Луганська.

Участь в урочистостях з нагоди відкриття об’їзної дороги навколо обласного центру взяли Президент України Віктор Янукович, Міністр транспорту та зв’язку України Костянтин Єфименко, голова Укравтодору Володимир Демішкан, мер міста Луганськ Сергій Кравченко, голова ОДА Валерій Голенко та інші посадові особи.

Президент України Віктор Янукович привітав жителів Луганщини з цією подією і нагадав, що під час будівництва дороги було освоєно близько 500 мільйонів гривень.

Президент зауважив, що держава не повністю розрахувалася з підрядником за виконану з будівництва автодороги роботу. Глава держави запевнив, що до кінця 2010 року всі зобов’язання будуть виконані і кошти виплачені.

Він підкреслив, що напередодні ЧЄ Євро-2012 пріоритет надано будівництву та ремонту великих автотрас, проте пообіцяв, що найближчим часом будуть будуватися та оновлюватися дороги локального значення, зокрема, сільські.

Для мешканців Луганська ця дорога є стратегічно важливим об’єктом, адже введення її до експлуатації дає змогу забезпечити рух транзитного транспорту поза межами Луганська як у напрямку Донецька, так і в напрямку Ізварине.

Загальна протяжність об’їзної дороги, що має повністю взяти у кільце місто Луганськ, складає 62,5 км.

http://www.kmu.gov.ua/
Ідентифікатор: 8145