В обхід `Донбас Арени` будують дорогу

Розпочато будівництво нової ділянки дороги в обхід стадіону `Донбас Арена` в Донецьку. Про це повідомив начальник СУ-1 ТОВ `Дорожнє будівництво `Альтком` Олександр Валуйкін.

`Проектування нової траси сьогодні йде активними темпами, - зазначив керівник. - На даному етапі повністю завершено перший етап проектування ділянки автомагістралі, що включає реконструкцію ділянки вулиці Павла Поповича завдовжки 900 метрів`.

За словами Валуйкіна, фахівці підприємства вже розпочали винесення комунікацій на об`єкті. Ці роботи планується завершити до кінця місяця, повідомляє прес-служба компанії.

Компанія `Дорожнє будівництво `Альтком` стала переможцем тендеру Донецької міської ради на будівництво дороги в обхід стадіону `Донбас Арена`. Минулого року підприємство вже побудувало чотирьохсмугову дорогу першої категорії в обхід стадіону, з`єднавши проспект Миру і вулицю Байдукова.

Новий проект передбачає будівництво ділянки магістралі завдовжки 4,5 км, яка з`єднає вулицю Байдукова з Київським проспектом. Дорогу вже внесено в програму підготовки Донецька до Євро-2012.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 8194