До Євро Київ будує автопаркінги
Фото `Україна-2012`

До Євро Київ будує автопаркінги

Наступного року Київ почне будувати сім багаторівневих паркінгів. Про це повідомив заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, інформує прес-служба КМДА.

У 2011-му році комунальне підприємство `Київтранспарксервіс` планує розпочати будівництво 7 багатоповерхових `легких` паркінгів з об’єктами транспортної інфраструктури, які будуть розміщені за такими адресами: вул. Хрещатик, 25; просп. Академіка Глушкова, 31-59; просп. Академіка Палладіна, 23; перетин вул. Святошинської та просп. Перемоги; просп. Перемоги, 84-а; вул. Пушкінська, 34-б; просп. Броварський (ст. метро `Лісова`). Вони вміщатимуть до 3-х тисяч автомобілів.

Нагадаємо, у серпні заступник голови КМДА Анатолій Голубченко назвав необхідним якнайшвидше виділення 13 земельних ділянок під будівництво паркінгів у рамках підготовки до Євро-2012.

Раніше Анатолій Голубченко інформував, що на всіх основних в’їздах у місто будуть побудовані перехоплюючі паркінги, де водії, які мешкають за межами міста, зможуть залишати свої авто та пересідати на громадський транспорт, аби дістатися, скажімо, до місця роботи. Це допоможе відчутно розвантажити транспортну інфраструктуру столиці та частково вирішити проблему заторів. Під будівництво перехоплюючих паркінгів розглядаються ділянки поблузу станцій метро `Червоний хутір`, `Сирець`, `Гідропарк`, `Видубичі`, `Героїв Дніпра` і ділянка на вулиці Великій Окружній на кінцевій зупинці швидкісного трамвая №3.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 8268