Львівська євроарена готова на 46%

Львівська євроарена готова на 46%

Роботи з будівництва футбольного стадіону до Євро-2012 у Львові виконано на 46%. Про це під час наради, яка пройшла під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра інфраструктури України Бориса Колеснікова, повідомив директор ДП `Дирекція з будівництва об’єктів до Євро-2012 в м. Львові` Володимир Шадрін.

За його словами, практично закінчено бетонні роботи, на 99% завершено будівництво першого ярусу трибун і на 63% – другого. На цей час ведуться роботи з інженерного оснащення стадіону.

Як розповів Володимир Шадрін, у місті та області також йде підготовка арен, які будуть використані учасника чемпіонату як тренувальні. Зокрема, триває реконструкція львівського спорткомплексу `Скіф`, стадіонів у Дрогобичі, Моршині та Трускавці. Також планується провести реконструкцію львівських стадіонів `Сокіл` та `Україна`.

Нагадаємо, вчора Віце-прем’єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков відвідав із робочою поїздкою Львів, під час якої підсумував цьогорічну підготовку міста до Євро-2012.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 8354