Азаров: У минулому році відновити обсяги будівництва не вдалося

Азаров: У минулому році відновити обсяги будівництва не вдалося

У минулому році нам не вдалося відновити обсяги будівництва. Однак, після майже 60 -% падіння в 2009 році, вдалося переломити негативну тенденцію у будівельному комплексі. Про це заявив Прем`єр-міністр України Микола Азаров, відкриваючи перше засідання уряду в цьому році.


За словами Азарова, зараз необхідно прискорити відновлення темпів будівельних робіт. Потрібно не тільки `закрити` питання недобудов і довгобудів, але і закласти надійну основу для будівництва - у першу чергу житла, лікарень, шкіл, дитячих садів, тобто, соціальної інфраструктури, яка забезпечить нормальні умови життя і роботи нашим людям.


Прем`єр-міністр зазначив: `Будівництво - це ще один визначальний сектор внутрішнього ринку, який разом з інфраструктурою є каталізатором інвестиційних процесів і зростання суміжних галузей`.


Відповідати за нарощування `оборотів` цього сектору повинен особисто Віце-прем`єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Віктор Миколайович Тихонов.

http://biz.liga.net/
Ідентифікатор: 8388