Протягом 2011 року в столиці облаштують півторакілометрову зону навколо НСК `Олімпійський`

Протягом 2011 року в столиці облаштують півторакілометрову зону навколо НСК `Олімпійський`

У рамках підготовки Києва до Євро-2012 протягом 2011 року структурними підрозділами столичної адміністрації передбачено виконати низку заходів з облаштування та благоустрою міського простору піваторакілометрової зони навколо НСК `Олімпійський`. Відповідне розпорядження підписав голова КМДА Олександр Попов.

Згідно з розпорядженням Головне управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища до 1 червня 2011 року розробить схему розташування туристично-інформаційних центрів і пунктів та малих архітектурних форм у центральній частині міста, які реалізовують пресу, сувенірну продукцію і квіти.

Головному управлінню житлового господарства доручено до 1 жовтня цього року створити паспорти фасадів житлових будинків, розташованих у 1,5-кілометровій зоні, виконати їх ремонт, декорування та фарбування. Крім того, силами управління буде розроблено єдиний зразок макету будинкових покажчиків із назвою вулиць та номерів будинків з обов’язковим дублюванням всіх написів латинськими літерами.

А Головне управління транспорту та зв’язку КМДА до 1 березня 2011 року розробить схему організації дорожнього руху в центральній частині міста під час проведення фінальної частини чемпіонату та схему маршрутного орієнтування між основними об’єктами чемпіонату.

Розпорядженням визначено також низку завдань і на 2012 рік. Так, до 1 березня 2012 року КП `Київдорсервіс` виконає планово-профілактичні роботи діючих засобів регулювання дорожнього руху на вулично-шляховій мережі зазначеної зони та впровадить нові.

Розпорядженням також визначено, що до 1 квітня 2012 року комунальне об’єднання `Київзеленбуд` має виконати роботи з ремонту, реконструкції, відновлення і впорядкування зелених насаджень у центральній частині столиці та на головних туристичних маршрутах навколо головного стадіону Києва.

Комунальній корпорації `Київавтодор` до 1 травня 2012 року доручено виконати поточний та капітальний ремонт доріг і тротуарів навколо головної спортивної арени столиці.

http://www.kmu.gov.ua/
Ідентифікатор: 8390