На молодіжне кредитування в 2011р. держбюджет виділив 60 млн.грн.

Державний бюджет України на 2011 рік передбачає на надання пільгових довгострокових державних молодіжних кредитів - 60 млн. грн., На часткову компенсацію відсоткової ставки кредитів комерційних банків - 103 млн. 339 тис. грн, на збільшення статутного капіталу Фонду, за рахунок чого будуть надаватися кредити молоді, - 31 млн. грн.


Коментуючи ці показники Бюджету, Голова правління Фонду Леонід Рисухін зазначив, що згідно з постановою парламенту, Кабмін за підсумками виконання бюджету в першому кварталі буде вносити проект закону про зміни в частині збільшення фінансування статей із соціальних витрат, і Фонд пропонуватиме виділити з Бюджету більше на програми молодіжного житлового будівництва.


`Наглядова рада, правління Фонду при значній підтримці Мінрегіонбуду докладали всіх зусиль, і домоглися забезпечення в наступному році такого рівня фінансування молодіжних житлових програм, але ми розуміємо, що цього абсолютно недостатньо. Тому ми будемо ініціювати збільшення фінансування за підсумками першого кварталу, коли буде переглядатися Держбюджет. У нас є розуміння, як цього досягти, і ми дуже розраховуємо, що Уряд і народні депутати підуть нам на зустріч `, - заявив Леонід Рисухін.

http://biz.liga.net/
Ідентифікатор: 8401