Львів реконструює вокзальний комплекс

Львів реконструює вокзальний комплекс

До початку чемпіонату Європи з футболу 2012 року Львів планує реконструювати вокзал та привокзальну площу. Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, про це йшлося під час наради за участі губернатора Львівщини Михайла Цимбалюка, львівського міського голови Андрія Садового, генерального директора `Укрзалізниці` Михайла Костюка, начальника Львівської залізниці Богдана Піха.

Як зазначив під час зустрічі голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк, приймаюче місто Львів має створити всі умови для прийому гостей Євро-2012 та їх комфортного пересування українською залізницею. `Ми повинні провести реконструкцію привокзальної плащі з врахування потреб Львова після чемпіонату. Фінансування цих робіт в основному на себе бере держава, але будуть залучатись і інші джерела`, - наголосив керівник області.

Крім того, він наголосив на необхідності модернізації діючого автовокзалу. За підсумками наради Михайло Цимбалюк дав доручення створити робочу групу з питаннь реконструкції залізничного вокзалу та привокзальної площі, яка протягом місяця має представити перші результати роботи та попередню кошторис робіт.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 8467