Програма `Доступного житла` почне роботу з березня
Олена Сердюк для BAU.ua

Програма `Доступного житла` почне роботу з березня

Програма `Доступне житло` цього року розпочне свою роботу з кінця першого кварталу. Держбюджет був прийнятий в кінці грудня. Зараз ще завершується формування паспортів бюджетних програм. Об`єктивно з кінця лютого, може в березні, почнеться фінансування програм, пов`язаних з розвитком. Про це розповів голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леонід Рисухін кореспонденту BIZ.liga.net.


За його словами, Мінрегіонбуд виніс пропозицію виділити на ці цілі 330 млн. грн. У відповідності з тими параметрами, які закладені в програмі. Ми готові освоїти цю суму. Це дозволить нам разом з коштами, які виділені на пільгове кредитування, надати підтримку більш ніж 3 тис. сімей.


Пояснюючи причини того, що в 2010 р. програма почала працювати тільки з вересня місяця, Л. Рисухін зазначив, що це був старт програми. `Потрібно було відпрацювати всі документи, механізми і т.д. Крім того, бюджет був прийнятий лише у квітні місяці. Насправді, я вважаю, що це нормально, що ми встигли освоїти 71 млн. грн.`, - Сказав глава Фонду .

http://biz.liga.net/
Ідентифікатор: 8466