У рамках будівництва Південного обходу Дніпропетровська розпочато будівництво шляхопроводу та моста через Мокру Суру

У рамках будівництва об’їзної дороги `Південний обхід міста Дніпропетровськ` розпочато будівництво першого шляхопроводу та моста через річку Мокра Сура. Про це голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександр Вілкул повідомив після наради щодо будівництва першої черги Південного обходу.
`Будівництво першої черги об`їзної дороги `Південний обхід міста Дніпропетровська` йде повним ходом і за графіком`, – зазначив він. Наразі на будівельному майданчику майже повністю завершені роботи із зняття родючого шару ґрунту. Облаштовано земляне полотно під дорогу й транспортні розв`язки. Зведені тимчасові проїзди й об`їзні дороги. Переоблаштовуються кабелі зв`язку. Розпочато будівництво шляхопроводу та моста через річку Мокра Сура.
`Реалізація ініційованого нами проекту з будівництва об`їзної дороги проходить за підтримки нашого Президента Віктора Федоровича Януковича та Уряду України`, – наголосив Олександр Вілкул.
Він зазначив, що питання ходу, якості та дотримання графіку виконання робіт перебувають під його особистим контролем. `Південний обхід будується в рамках модернізації транспортної інфраструктури області, що стане потужним поштовхом для подальшого соціально-економічного розвитку Дніпропетровщини`, – сказав Олександр Вілкул.
Південний обхід – найбільший інфраструктурний проект Дніпропетровщини за роки незалежності України.

http://www.kmu.gov.ua/
Ідентифікатор: 8913