На аеровокзалі Львова склять дашок

На аеровокзалі Львова склять дашок

На аеровокзалі МА `Львів` почали склити навіс, інакше кажучи `дашок`, довжиною 120 м і висотою 10 м. Про це повідомив керівник проекту з будівництва нового терміналу ДП `Західінфрапроект` Віктор Метелиця, інформують в Нацагентстві з підготовки України до Євро (Укрєвроінфрапроект). Для скління навісу використають скло-триплекс. Триплекс — це багатошарове скло, яке зазвичай виготовляють шляхом пресування при нагріванні. Здебільшого триплекс застосовують при склінні транспортних засобів: автомобілів, літаків, суден, а також вікон і фасадів будинків.

Окрім цього, наприкінці літа до нового терміналу очікують завезти 4 аеромости, німецького виробництва, що складатимуться зі скляної галереї довжиною більше 20 метрів та `рукава`, а саме рухомого шлюз-тамбура, вентиляційного обладнання та перетворювачів електричної енергії (400 Гц) для бортового обладнання літаків.

Також, за словами пана Метелиці, на початку червня вже завершені всі роботи з монтажу інженерних мереж у багажному відділенні зали відльоту. Загалом готовність нового аеровокзалу до Євро-2012 на сьогодні становить 56 %.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 8987