Українська `дочка` чеської KOPOS KOLIN запустить завод у Житомирській області

Українська `дочка` чеської KOPOS KOLIN запустить завод у Житомирській області

Вартість будівництва заводу з виробництва електротехнічних настановних будівельних виробів ДП ​​Фірма `Копоса Електро УА`, що входить в чеську фірму KOPOS KOLIN as, в с. Привороття (Брусилівський район, Житомирська обл.) Становить EUR5 млн, повідомляється на веб-сайті Житомирської обласної держадміністрації.

Реалізація проекту будівництва заводу буде завершена в 2012 році.

За даними облдержадміністарції, станом на 8 червня 2011 року вже побудований адміністративно-виробничий корпус і майданчик для зберігання готової продукції.

Відповідно до інвестиційного проекту, після введення заводу в експлуатацію річний випуск продукції складе близько 35 млн грн.

Завод випускає короби й трубки гнучкі з полівінілхлориду, труби для підземного укладання кабелю з поліетилену.

Крім того, в повідомленні наголошується, що глава Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук під час урочистого відкриття першої черги заводу 7 червня підкреслив, що за останній рік в області відкрито 156 аналогічних підприємств різного профілю.

За його словами, особливістю даного проекту є повне взаєморозуміння з жителями села, керівництвом району з питань його впровадження.

На переконання глави області, саме на відкриття таких підприємств націлює місцеві влади президент України Віктор Янукович, оскільки йде про створення нових робочих місць поряд з місцем проживання людей, про гідні зарплати і належного соціального захисту працівників підприємства.

http://www.companion.ua/
Ідентифікатор: 8996