Володимир Соха очолив рейтинг кращих топ-менеджерів Україні

Генеральний директор компанії `Хенкель Баутехнік (Україна)` Володимир Соха вдруге посідає перше місце серед топ-менеджерів будівельної галузі. Результати дослідження опубліковані в журналі `Рейтинг ТОП-100. Кращі топ-менеджери України. Тактика і стратегія `.

Володимир Соха набрав найвищі бали за всіма трьома параметрами оцінки: лідерським якостям, результативності та досягненням, стратегічною та професійної компетентності.

Володимир Соха, генеральний директор компанії `Хенкель Баутехнік (Україна)`: `Ми аналізуємо успішні кейси впровадження передових управлінських технологій, але не прагнемо побудувати стандартну систему управління, якої зобов`язані відповідати компанія і люди. Ми залучаємо талановитих фахівців, які самі вибирають управлінський інструментарій і завдяки цьому досягають високих результатів навіть у непрості для ринку часи `.

Володимир Соха є топ-менеджером компанії з моменту її заснування в Україну. І вже 13 років `Хенкель Баутехнік (Україна)` утримує лідерство на українському ринку будівельних сумішей.

За ці роки генеральний директор компанії став лауреатом премії України в галузі науки і техніки, номінантом рейтингів `Золота фортуна`, `Людина року`, `Кращі топ-менеджери України`, двічі увійшов до п`ятірки кращих 300 ТОП-менеджерів України. Його авторству належать книги `Матеріали і технології в сучасному будівництві`, `Утеплення фасадів`.

Довідка про рейтинг:

Мета проекту - максимально об`єктивно оцінити роботу керівників і визначити лідерів у різних сферах діяльності. 56 авторитетних експертів провели оцінку досягнень, ділових та управлінських якостей керівників українських компаній. Методика дослідження розроблялася командою дослідницького центру ТОП-100, створеного на базі Української Інвестиційної Газети, в партнерстві з компаніями COMILFO Executive Search і Deloitte. Результати дослідження опубліковані в журналі `Рейтинг ТОП-100. Кращі топ-менеджери України. Тактика і стратегія `.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 490 XX XX +380 44 490 5120
+380 44 490 XX XX +380 44 490 7768
Ідентифікатор: 9024