Comfort House - провідна виставка з будівництва та ремонту

20-23 вересня 2011 року в Києві відбудеться будівельна виставка Comfort House, яка представить ряд комплексних рішень по будівництву, починаючи від проекту майбутнього будинку до обладнання та матеріалів.

Вперше в рамках Comfort House відбудеться виставка дерев`яного житлового будівництва і ландшафтного дизайну Country Living, яка представить широкий спектр як традиційних, так і сучасних технологій будівництва дерев`яних будинків, їх оздоблення та облаштування. На виставці Comfort House будуть представлені будівельні матеріали, обладнання, архітектурне планування, двері, покрівля, ізоляція, інтер`єр, декор, світло, інструменти, парові і водогрійні котли, фільтри і системи очищення води, системи вентиляції, кондиціювання та багато іншого.

Особливу увагу буде приділено енергозберігаючим і екологічно чистих матеріалів і технологій, оптимізації будівництва, архітектурних і проектних рішень.

В рамках виставки відбудеться круглий стіл `Проблеми та перспективи розвитку київської агломерації`, український форум приватних забудовників `Комплексний підхід до будівництва енергоефективного приватного будинку` та інші ділові заходи, присвячені розвитку будівельної галузі в Україні.

Виставка Comfort House доповнює і конкретизує експозиції найбільшої в Україні будівельної виставки InterbudExpo, яка з успіхом відбулася навесні і зібрала 40 000 відвідувачів і 600 компаній-учасників з 14 країн світу.

Comfort House стане корисною тим, хто планує побудувати сучасний будинок також фахівцям з будівництва, які зможуть на виставці укласти взаємовигідні контракти та знайти партнерів по бізнесу.

Виставка пройде у ВЦ КиївЕкспоПлаза (м. Київ, вул. Салютна, 2б)
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9194