На ринку герметиків для сонячних батарей новинка

На ринку герметиків для сонячних батарей новинка

Виробник полімерів, компанія Wacker, повідомила про розширення асортименту. Вона виводить на ринок новий силіконовий герметик для сонячної індустрії.

Матеріал під торговою маркою ELASTOSIL ® Solar 2200 є прозорим сипучим і неагресивним. При кімнатних температурах герметик може тривалий час зберігатися, а при підвищеній температурі - швидко вулканізується.

Завдяки хорошим склеювальним характеристикам, матеріал ідеально підходить для ламінування всіх видів гнучких тонкоплівкових модулів. Тонкоплівкові модулі можуть бути включені в фасад будівлі, в зручні архітектурні елементи, а також можуть бути використані в текстильній промисловості через властиву їм гнучкість.

Wacker є одним з найбільших виробників силіконів у світі та володіє багаторічним досвідом. Бренди ELASTOSIL ® Solar і TECTOSIL ® пропонують широкий спектр спеціальних продуктів для галузі сонячної енергетики. Як провідний виробник полікристалічного кремнію і силікону, Wacker широко затребуваний як партнер з розробки інноваційних матеріалів для підвищення ефективності фотоелементів.
Ідентифікатор: 9215