Українським ЗМІ був представлений вітчизняний завод з виробництва теплоізоляції
Олена Сердюк для BAU.ua

Українським ЗМІ був представлений вітчизняний завод з виробництва теплоізоляції

17 серпня 2011 Корпорація ТехноНіколь провела для представників провідних ЗМІ України прес-тур на завод з виробництва теплоізоляційних матеріалів - `ТЕХНО`, що розташований у м. Черкаси.

На заводі розташовані 2 виробничі лінії, загальною потужністю 70 тисяч тонн готової продукції на рік, які охоплюють загальнобудівельну, спеціалізовану ізоляцію та технічну ізоляцію, а також пожежостійку ізоляцію для фасадів і покрівель.

Також була продемонстрована в роботі нова технологічна лінія з виробництва рулонної теплоізоляції, яка розширила асортимент заводу двома видами нової продукції - Матом будівельним ТехноНІКОЛЬ і Матом технічним ТЕХНОНІКОЛЬ.

Ще одним приводом для гордості є наявність сертифікованої лабораторії, яка проводить весь процес контролю якості роботи заводу і ліній від сировини, технологічного виробництва, до виходу кінцевого продукту. Заслуженою оцінкою роботи лабораторії і заводу в цілому стала перемога продукції заводу `ТЕХНО` в рамках програми `Висока Якість - Чесна ціна`.

З презентацією заводу `ТЕХНО` можна ознайомитись:
- Стаття `Завод` ТЕХНО `: вітчизняні теплоізоляційні матеріали` - http://www.bau.ua/library/art-zavod_tehno_otechestvennye

- Доповідь генерального директора заводу `ТЕХНО` Олега Ходаковського - http://www.bau.ua/f/bau/video
Ідентифікатор: 9251