У Дніпропетровській області ввели в експлуатацію багатоповерхівку
Фото Дніпропетровська ОДА

У Дніпропетровській області ввели в експлуатацію багатоповерхівку

Сьогодні в селищі Дослідне Дніпропетровського району був введений в експлуатацію 5-ти поверховий житловий будинок, розташований по вул. Наукова, 54а.

Перший багатоквартирний будинок молодіжного житлового комплексу `Мрія` розрахований на 40 сімей і займає площу 3 000 м2. Будівництво було розпочато в червні 2010 року.

Загальна вартість будівництва склала 14,5 млн. грн. Комплекс будується в рамках Програми молодіжного житлового кредитування.

На урочистому відкритті був присутній Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкула та Міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Анатолій Близнюк, який перебуває в Дніпропетровську з робочим візитом.

`Ми провели серйозну роботу з аналізу ситуації у всій області, зробили повний аудит об`єктів незавершеного будівництва, провели низку нарад з місцевими властями. Актуальність питання розуміють і в районах, і в містах області. У цьому році будуть виділені земельні ділянки під будівництво молодіжного житла по всіх містах і районах Дніпропетровської області`, - підкреслив Олександр Вілкул.

Керівник області також зазначив, що на житловому масиві Лівобережний-3 в Дніпропетровську вже почала реалізація регіонального пілотного проекту будівництва доступного житла. Це комплекс з декількох будівель в цілому на 1020 квартир.
Ідентифікатор: 9266