`Доступне житло` в Житомирі добудують вчасно
Фото ДФСМЖБ

`Доступне житло` в Житомирі добудують вчасно

Як повідомив президент АТ ХК `Київміськбуд` Михайло Голиця, 9-поверховий будинок у м. Житомир по вул. Івана Богуна, 5 буде введено в експлуатацію за планом - в кінці поточного року.

Будинок зводитися за програмою `Доступне житло` і вартість одного метра квадратного складе 5 937 грн., а для покупців за програмою - 4 337 грн.

Програма `Доступне житло` передбачає здешевлення вартості житла для громадян за рахунок держави на 30% від нормативної вартості за квадратний метр площі. 70% вартості житла громадянин повинен сплатити самостійно. Також в рамках програми можна отримати кредит в розмірі до 50% вартості житла в `Ощадбанку` під 16% річних.

Також в Житомирській області розвивається будівництво в соціальній сфері - відкриваються нові школи, дитячі садки, фельдшерсько-акушерські пункти, будуються дороги. Скоро будуть введені в дію хірургічний комплекс Коростенської лікарні, інфекційне відділення Житомирської міської дитячої лікарні, завершується будівництво школи в Новоград-Волинському районі.
Ідентифікатор: 9322