REC Solar розповість, як досягти максимальних результатів, працюючи на глобальному ринку сонячної енергетики

Один з провідних гравців світового ринку, REC Solar поділиться досвідом створення високоефективної вертикально-інтегрованої компанії в сфері сонячної енергетики на 3-му Міжнародному Форумі з відновлюваної енергетики та енергоефективності REF-2011, який відбудеться в Києві 17-18 жовтня.



Компанія REC Solar виступила Спонсором REF-2011 і готується представити власні економічні моделі розвитку проектів у сфері фотоелектрікі в країнах СНД і Східної Європи.



REC Solar є одним з провідних вертикально-інтегрованих гравцем в галузі сонячної енергетики. Компанія входить до числа найбільших світових виробників полікремнію і пластин для сонячних модулів. Також REC Solar сьогодні стрімко нарощує власне виробництво сонячних елементів і модулів, і бере участь в проектах в окремих сегментах ринку PV.



REC Solar заснована в Норвегії в 1996 році, в компанії працює близько 4000 чоловік у всьому світі, а її дохід за підсумками 2010 р. склав 1,7 млрд євро.

3-й Міжнародний Форум з відновлюваної енергетики REF-2011 відбудеться 17-18 жовтня 2011 р. в Києві (готель `Інтерконтиненталь`). Організатор форуму - Центр відновлюваної енергетики Fuel Alternative, со-організатор - Асоціація учасників ринку альтернативних видів палива та енергії України (АПЕУ), за підтримки Європейської Асоціації малої гідроенергетики (ESHA), Асоціації індустрії сонячної енергетики Німеччини (BSW-Solar) та ін.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9392