Виставки Design Living Tendency і `Меблеві технології. Комплектуючі. Текстиль `відкрилися

Виставки Design Living Tendency і `Меблеві технології. Комплектуючі. Текстиль `відкрилися

5 жовтня в Києві відкрилася міжнародна виставка новітніх тенденцій у створенні вишуканого інтер`єру Design Living Tendency і 19-я міжнародна виставка `Меблеві технології. Комплектуючі. Текстиль`, що охоплює всі сфери меблевого виробництва.
Учасники виставки - більш ніж 300 провідних компаній з 21 регіону України та 7 інших країн. Експозиції учасників розташовані на 16 тисячах квадратних метрів.
Показники виставки Design Living Tendency свідчать про тенденції до зростання меблевої галузі України, - сказав на офіційному відкритті виставок Володимир Іванов - генеральний директор Київського міжнародного контрактовий ярмарок - організатора виставки.
Дмитро Дячук - президент Української асоціації меблевиків, яка є багаторічним партнером виставок DLT і МТКТ, подякував організаторам за насичену програму виставки та цікаві майстер-класи.
Центром виставки Design Living Tendency став унікальний проект `Театр сучасного дизайну`, на сцені якого представлені роботи українських і зарубіжних дизайнерів і архітекторів, проходять майстер-класи іменитих європейських дизайнерів - Франческо Янноне, Джованні Траверсе і Франческо Луккезе.
На виставці представлені: меблі, текстиль, покриття для підлоги, світло, декор та подарунки.
Виставки Design Living Tendency і МТКТ працюють до 8 жовтня 2011 року в ВЦ `КиївЕкспоПлаза` (вул. Салютна, 2Б, Київ, Україна).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9394