Запрошуємо відвідати стенд DECOR.ua на виставці Design Living Tendency 5-8 жовтня 2011р.
BAU.ua

Запрошуємо відвідати стенд DECOR.ua на виставці Design Living Tendency 5-8 жовтня 2011р.

Запрошуємо учасників та відвідувачів виставки Design Living Tendency 2011 відвідати стенд DECOR.ua для корисного та приємного спілкування.

Метою інтернет-видання DECOR.ua завжди було і залишається - створити для меблевих компаній ефективний і простий інструмент продажу. Стабільне зростання тематичної аудиторії протягом 7 років роботи інтернет-видання і 160 тисяч зацікавлених відвідувачів доводять високу ефективність DECOR.ua.

Як поділитися з 160 тисячами споживачів, якыі м`які і затишні, стильні, зручні і комфортні Ваша меблі, можна буде дізнатися на стенді DECOR.ua.
А також обов`язково розпитайте менеджерів, які з`явилися нові можливості для залучення клієнтів, адже ми продовжуємо удосконалюватися, і які методи інтернет-реклами дають найбільшу віддачу для меблевих компаній і як раціонально розставити пріоритети. Переконайтеся, що повною мірою використовуєте численні безкоштовні можливості DECOR.ua.

Виставка новітніх тенденцій у створенні вишуканого інтер`єру `Design Living Tendency` розпочинає свою роботу 5 жовтня 2011 року.

Стенд DECOR.ua - B430 (вхід B).

Виставка буде проходити до 8 жовтня 2011 року в виставковому центрі КиївЕкспоПлаза (м. Київ, вул. Салютна 2-Б, метро Нивки). Організатор - `Київський міжнародний контрактовий ярмарок`.

Будемо раді зустрітися.
Ідентифікатор: 9388