Міст у Дніпропетровську буде зроблений з вітчизняних матеріалів
Фото Дніпропетровської ОДА

Міст у Дніпропетровську буде зроблений з вітчизняних матеріалів

Голова облдержадміністрації Олександр Викуль під час виїзної наради з приводу будівництва правобережних з`їздів з Кайдацького мосту заявив, що металоконструкції для опор під естакаду з`їздів будуть замовлені на підприємствах області.

На даний момент на будівельному майданчику вже встановлено вісім з двадцяти чотирьох паль, які є фундаментом під опору № 22.

В області мають намір використовувати реалізацію великих інфраструктурних об`єктів для поштовху соціально-економічного розвитку підприємств.

На будівництво правобережних з`їздів у державному бюджеті на цей рік передбачено 100 млн. грн., з яких 54.5 млн. грн. вже виділено. Майже половина була використана на проектні роботи, компенсацію підприємствам за можливість виконувати будівельні роботи на їх території, а також на демонтаж приватних житлових будинків, які потрапили під знос.

Загальна вартість проекту правобережного з`їзду з Кайдацького мосту - 1,031 млрд. грн. Загальна вартість проекту правобережного з`їзду з Кайдацького мосту - 1,031 млрд. грн. Автодорожня естакада будується на 24 залізобетонних опорах. Глибина закладення підошви буронабивних паль 15-35 м.
Ідентифікатор: 9430