EDIFEE виділено 39 мільйонів євро для проектів ECOVERDE ® 2011-2012 в УКРАЇНІ

EDIFEE виділено 39 мільйонів євро для проектів ECOVERDE ® 2011-2012 в УКРАЇНІ

Фонд Європейського Розвитку та Інвестицій для Східної Європи (EDIFEE) офіційно розпочав свою діяльність в Україні в 2011 та підтвердив бюджет інвестиції.

Фонд оголосив своїм інвесторам, що після тривалого і постійного аналізу техніко-економічних обгрунтувань декількох проектів і досліджень, які були представлені фонду, фонд вирішив підтвердити фінансування 39 млн. € для проекту ECOVERDE ®, який буде реалізований в Україні.

Перші проекти будуть затверджені радою директором 14 листопада 2011 і підтвердять намір фонду інвестувати в проекти ECOVERDE ®, у перші 4 місяці на території України протягом 2012 року.

Проект ECOVERDE ® - це унікальна екологічна програма, яка впровадило рішення з управління відходами допомогою приватних компаній, для кожного міста в якості автономної одиниці.

Проект був розроблений Mentor Group Holdings Consortium і представлений локально паном Гроппа Станіслав, віце-президентом Mentor Group Energy.

Проект був визнаний високо виконуваним згідно з нормами ради інвесторів EDIFEE, оскільки він представляє якісні послуги відповідно до стандартів Євро Союзу, для громадян, знижуючи в той же час витрати на обслуговування. Програма була підібрана спеціально для східно-європейського морфології відходів, і це без використання будь-якого державного бюджету протягом усього процесу.

`Фонд проаналізував на першому етапі проекти 6 міст, які подали заявки для фінансування EDIFEE. Небагато з проектів досягли заключної стадії узгодження і будуть затверджена 14 листопада 2011 року. Проекти, які подали заявки до цих пір, для впровадження програми ECOVERDE ®, виконують всі вимоги проекту і буде надане комплексне вирішення проблеми відходів `під ключ`, що здійснюватиметься в містах України`, заявив меморандум для інвесторів.

Фонд проявляє інтерес у наданні запитуваної фінансової підтримки, яка досягне 39 млн. € на період 2011-2012 років. Більше того, видно ознаки намірів виділити більше коштів для цього проекту в наступні 3 роки.

Інвестиція для проекту досягне до 100% фінансування за рахунок EDIFEE і співфінансування. Ця синдикація була досягнута на основі декількох співробітництв створених Mentor Finance, провідного європейської фінансової структури, яка створила спільне співробітництво з управлінням EDIFEE на благо розвитку екологічного проекту в Україну.

`Інвестиція була перевірена та проаналізована ретельно. Проект відображає низький рівень ризику і підхід до здійснюваного, без будь-яких державних інвестицій або державних гарантій, що поєднує сучасні технології, що імпортуються з ЄС, тверде ядро ​​фінансової доцільності на основі гарантованих доходів, а також підтримка Східно- Європейських проблем з відходами та місцевого співтовариства, одним з головних аспектів, на яких грунтується EDIFEE`, йдеться в меморандумі.

Фонд також заявив про свою зацікавленість фінансування ECOVERDE ® в ряді інших міст та місцевостях, які вже подали заявки для фінансування в Україні, заявив концепт ECOVERDE ®, оцінюючи її `низько ризикованою` інвестицією і генератором високих прибутків, яка може досягти максимальної фінансової підтримки, коли більше і більше міст подадуть заявки і будуть підтверджені для участі в проекті.
Ідентифікатор: 9446