Foster + Partners представили масштабну концепцію Великобританії
Фото Foster + Partners

Foster + Partners представили масштабну концепцію Великобританії

Всесвітньо відома архітектурна компанії `Foster and Partners`, у співпраці з `Halcrow` і `Volterra`, оприлюднили концепцію транспортної та енергетичної інфраструктури Великобританії.

Інфраструктура Англії не ефективна і застаріла, щоб рухатися вперед і залишатися великим гравцем на світовому ринку була запропонована концепція оновлення. План передбачає будівництво на березі Темзи нового центру, який буде служити дамбою і дозволить поліпшити контроль повеней по всій країні. Там же за планом розміщення чотирьох злітно-посадочних смуг аеропорту, вантажного порту, залізничного комплексу та припливної електростанції.

Нова залізнична магістраль розміщена навколо Лондона і тягнеться далі на північ Британії, а також з`єднує Англію і Європу. За розрахунками, вона дозволить перевозити вантажі в інші порти країни в обхід перевантажених околиць Лондона.

Розробники вважають, що реалізація проект коштуватиме 50 млрд. фунтів, і згенерує 150 млрд. фунтів економічної вигоди. Вони планують провести подальші дослідження, щоб продемонструвати життєздатність концепту як рішення для майбутньої інфраструктури Великобританії.
Ідентифікатор: 9526