Компанія `Хенкель Баутехнік (Україна)` представляє інноваційну лінійку декоративних штукатурок і фарб VISAGE

Завдяки інноваційним технологіям компанії матеріали відтворюють природні ефекти каменю, дерева та металу, а також сумісні з системою скріпленої теплоізоляції Ceresit. Нові штукатурки і фарби дозволять професіоналам будівельної галузі слідувати трендам в архітектурі і дизайні і втілювати найсміливіші, неординарні проекти в життя.

Михайло Базової, категорійний менеджер компанії `Хенкель Баутехнік (Україна)`: `Нова продуктова лінійка унікальна - вона розроблена з урахуванням усіх сучасних технологій і дозволяє створювати фасади з природними ефектами, уникаючи складнощів транспортування і роботи з такими дорогими матеріалами як камінь, дерево і метал . До того ж, завдяки інноваційним матеріалами VISAGE ми дбаємо про зовнішнє середовище, зберігаючи природні ресурси `.

Основні переваги матеріалів VISAGE:

• Штукатурки створюють ефект справжніх природних матеріалів.
• Декоративні штукатурки і фарби готові до використання на будь-яких поверхнях, при будь-яких умов і практично без істотних обмежень.
• Матеріали дуже легкі і не створює додаткової ваги на будівельні конструкції, а, отже, мають широкий спектр застосування.
• Продукція VISAGE стійка до погодних умов, забруднень, вогню і мікроорганізмів.
• Матеріали можуть бути частиною системи утеплення фасадів Ceresit Ceretherm VISAGE.

Нова лінійка VISAGE включає:

• 28 продуктів з ефектом `Природний камінь` (СТ 710 VISAGE) ¬ - 16 продуктів з ефектом `Граніт` і 12 продуктів з ефектом `Піщаник`, а також 5 видів унікальних шаблонів для імітації кам`яної або цегляної кладки.
• 6 продуктів з ефектом `Дерево` (CT 721 VISAGE включає 2 відтінки хвойного дерева, а також відтінки, що відображають текстуру дуба, тика, горіха і венге).
• 5 продуктів з ефектом `Металік` (СТ 740 VISAGE), `Опал` (СТ 750 VISAGE) і люмінесцентним світінням у темряві (СТ 730 VISAGE).
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 490 XX XX +380 44 490 5120
+380 44 490 XX XX +380 44 490 7768
Ідентифікатор: 9533