В Україні введено в експлуатацію завод з виробництва сухих будівельних сумішей
Фото ІПГ Майстер

В Україні введено в експлуатацію завод з виробництва сухих будівельних сумішей

Як повідомляють у прес-центрі інвестиційно-промислової групи Майстер, компанією 10 жовтня 2011 був введений в експлуатацію новий сучасний завод з виробництва сухих будівельних сумішей на гіпсовій основі. Це перший і поки єдиний 100% вітчизняний завод такого плану.

Завод, сумарною потужністю 120 тисяч тонн на рік, розрахований на випуск великої кількості асортиментних позицій, насамперед затребуваних ринком штукатурних, шпаклювальних, клейових сумішей на гіпсовій основі. У самий найближчий час гіпсові суміші торгової марки `Майстер` (TM Master) будуть поширені по всій території Україні через найбільшу в країні дилерську мережу.

Інвестиційно-промислова група `Майстер` виробляє будівельні оздоблювальні матеріали з 1997 року. Все виробництво зосереджено в Одесі на площі понад 50 тис. кв.м. Завод з виробництва гіпсових сумішей, є третім, але не останнім, введеним в експлуатацію заводом Майстер, який випускає сухі будівельні суміші, і четвертим в загальному числі виробничих потужностей компанії Майстер. Два заводи з виробництва сумішей Майстер на цементній основі, річною потужністю 60 і 140 тисяч тонн відповідно, доповнюються заводом з виробництва утеплювача - мінеральної вати на базальтової основі `МастерРок` (TM Master Rock).
Ідентифікатор: 9546