Гідоізоляційні матеріали Техноеласт пройшли випробування
Фото ТехноНІКОЛЬ

Гідоізоляційні матеріали Техноеласт пройшли випробування

На початку цього року Корпорація ТехноНІКОЛЬ почала великомасштабні випробування матеріалів для влаштування гідроізоляції підземних частин будівель і споруд під ТМ Техноеласт.

Гідроізоляційна продукція тестувалася на стійкість до хімічно агресивних середовищ в Центральному науково-дослідному і проектно-експериментальному інституті промислових будівель і споруд (ЦНДІПромбудівель) в Москві.

У лабораторних умовах були промоделювати `кислотний` дощ і посипання доріг сіллю у зимовий період під час ожеледі відповідно до `Методики випробування довговічності гідроізоляційних матеріалів для підземних частин будівель і споруд`.

З інституту були отримані результати: `Фізико-механічні характеристики матеріалу після впливу на нього агресивних середовищ практично не змінилися. І умовна довговічність гідроізоляції цього матеріалу складає 60 років. Це максимально можливе значення для даної методики випробувань`.

Висновок отримано на наступні матеріали: Техноеласт ЕПП, Техноеласт ГРІН, Техноеласт Альфа, Техноеласт ЕМП 5,5; ТЕХНОЕЛАСТМОСТ Б, ТЕХНОЕЛАСТМОСТ С.

Слід зазначити, що ЦНДІПромбудівель є органом сертифікації Держбуду РФ в системі ДСТУ Р.
Ідентифікатор: 9635