Представлені лобзикові пилки Bosch GST 140 CE / BCE Professional з подвійним роликовим важелем

Лобзики Bosch GST 140 CE / BCE Professional встановлюють нові стандарти точності. Це стало можливим завдяки унікальній системі з подвійним роликовим важелем і поліпшеній системі фіксації пильного полотна в патроні. Таким чином мінімізується відведення пильного полотна та досягається висока точність розпилювання. Користувачі можуть вибрати модель з відкритою (CE) або закритою (BCE) рукояткою.

Точний результат завдяки подвійному роликовому важелю і системі фіксації пильного полотна
Система SDS для швидкої заміни приладдя
Хороший огляд лінії пропилу завдяки світлодіодному підсвічуванню

Нові інструменти на 20% компактніше і легше моделей попереднього покоління. Невеликий обхват рукоятки робить роботу з пилою дуже комфортною. Комфортність також досягається за рахунок вкрай низького рівня вібрації - всього 6,0 м/с2 за процедурою EPTA (Європейської асоціації виробників електроінструменту). Двигун потужністю 720 Вт робить лобзикові пили GST 140 найпотужнішими у своєму класі. Функція констант-електронік запобігає втрати потужності при навантаженні і забезпечує постійну продуктивність. Для роботи з різними видами заготовок також передбачено регулювання обертів двигуна.

Максимальна глибина пропила в деревині становить 140 мм. Особливо точних результатів можна досягти при використанні направляючих шин і пильних полотен `Extra Clean for Wood` (для чистого різа в деревині) з лінійки аксесуарів Bosch. Ці полотна забезпечують чисту лінію різа практично без сколів. Система SDS дозволяє оперативно і легко замінювати пильне полотно. Регулювання кута нахилу підошви також здійснюється без використання додаткового інструменту. Спеціальні пази дозволяють швидко і точно встановити підошву під кутами 22,5 або 45 градусів.

Лита підошва виготовлена ​​з магнієвого сплаву і має значний запас міцності. Спеціальна пластикова накладка забезпечує плавне ковзання і запобігає пошкодженню заготовки. Поворотний патрубок системи пиловидалення також захищає заготовку від пошкоджень і забезпечує оператору більшу свободу пересування на робочому місці. Крім іншого, до переваг нових інструментів можна віднести функцію сдува тирси і світлодіодне підсвічування, які забезпечують постійний огляд лінії пропилу. Крім того, передбачено підключення зовнішньої системи пиловидалення: нові лобзикові пили сумісні з усіма пилососами Bosch.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
0800 503 88 XX XX 0800 503 888
0800 503 88 XX XX 0800 503 888
0800 503 88 XX XX +380 44 490 2481
Ідентифікатор: 9658