Володимир Соха зайняв перше місце в рейтингу українських керівників за версією журналу `ГVардия`

Відповідно до щорічного рейтингу журналу `ГVардия` генеральний директор компанії `Хенкель Баутехнік (Україна)` Володимир Соха посів перше місце з 490 керівників українських підприємств, що представляють 29 галузей економіки.

Попередні два роки Володимир Соха входив до п`ятірки кращих керівників, але цього року йому вдалося зайняти позицію лідера. Володимир Соха набрав 96 балів з 100 можливих. Особливістю конкурсу є те, що 70% оцінки припадає на відгуки конкурентів, які працюють в тій же індустрії, що й кандидат, а інші 30% оцінки - це відгуки експертів.

Володимир Соха, генеральний директор компанії `Хенкель Баутехнік (Україна)`: `Цей результат - успіх всієї команди. Команди справжніх професіоналів, які і на етапі зростання, і в кризу демонструють найкращий результат, дуже тонко відчувають ринок і здатні приймати правильні рішення. І я щиро радий працювати саме з цими людьми, саме на цьому ринку, саме в такий час`.

За останні два роки `Хенкель Баутехнік (Україна)` оптимізувала внутрішні процеси, поліпшила логістику, зробила своєчасну підтримку партнерам за допомогою використання нових фінансових інструментів та проведення реструктуризації боргів. Компанія успішно подолала період рецесії і продовжує сталий розвиток.

Володимир Соха управляє компанією вже 13 років. За ці роки він отримав безліч нагород і реалізував ряд важливих для всієї індустрії проектів. Генеральний директор `Хенкель Баутехнік (Україна)` - лауреат премії України в галузі науки і техніки, номінант рейтингів `Золота фортуна`, `Людина року`, `Кращі топ-менеджери України`, автор книг `Матеріали і технології в сучасному будівництві`, `Утеплення фасадів`.

Довідка про рейтинг:
В основі складання рейтингу журналу `ГVардия` лежить системний інтегрований підхід, що враховує всі складові репутації топ-менеджера, а саме: економічну ефективність управління компанією, конкурентоспроможність, взаємовідносини компанії з партнерами, рівень соціальної корпоративної відповідальності та ділової репутації самого керівника. Учасників рейтингу оцінюють конкуренти і експерти.

У 2011 році в рейтингу взяли участь 490 керівників українських підприємств, що представляють 29 галузей економіки. Максимальна оцінка в рейтингу - 96 балів зі 100 можливих. Питома вага анкет конкурентів у загальній кількості анкет - 70%, питома вага анкет експертів у загальній кількості анкет - 30%.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 44 490 XX XX +380 44 490 5120
+380 44 490 XX XX +380 44 490 7768
Ідентифікатор: 9689