Чемпіонат України з різання та свердління залізобетону CDC CUP

Компанія СВС за підтримки лідера європейського ринку алмазної техніки і інструменту TYROLIT HYDROSTRESS проводить Перший чемпіонат України по алмазному різанню і сверленію -СDC CUP 2012. Турнір буде проведений по кубковій системі в рамках найбільшої будівельної виставки INTERBUDEXPO 2012. Дата проведення 27 по 30 березня у виставковому центрі ЕКСПОПЛАЗА м. Київ, вул. Салютна 2Б.На відкритому майданчику протягом 2-х робочих днів будуть розіграні коштовні і дуже корисні призи. Головний приз - легендарна свердлільна машина HCCB-6DZ потужністю 3,2 кВТ, яка сьогодні використовується десятками компаній для свердління залізобетону. Серед призів турніру - ручний алмазний електрорізчик HUSQVARNA K3000 і набір алмазних коронок TYROLIT найпопулярніших діаметрів.Всі без виключення учасники змагань отримають призи і дарунки від СDC і TYROLIT, необхідні для роботи в новому будівельному сезоні 2012 роки. Варто звернути увагу на PR-підтрімку всіх учасників СDC CUP як під час виставки, так і після її завершення.
Стратегічна мета нашої компанії в 2012 році - інформувати детально будівельний ринок про технології точного демонтажу будівельних конструкцій, раціональне використання сучасної алмазної техніки і інструменту.
CDC розробила і вводить в дію з лютого 2012 року програму kpm-підтрімки своїх постійних партнерів. Ця програма направлена на пошук об`ємів робіт по алмазному різанню і свердлінню бетону для партнерів, що обслуговуються в сервісному центрі СDC. Регламент змагань складається з 2-х вправ - це алмазне свердління залізобетонної плити і ручне різання залізобетону. Детальний опис регламенту відділ маркетингу вишле Вам на першу вимогу.
Компанія СDC запрошує взяти участь всіх професіоналів, які виконують алмазне свердління і різання бетону, демонтаж будівельних конструкцій алмазним інструментом в цих змаганнях. Бажаємо успіху!!! Реєстрація на Сdc CUP на сайті компанії
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9723