Другий Форум учасників ринку світлопрозорих конструкцій пройде в п`ятизірковому готелі

Другий Форум учасників ринку світлопрозорих конструкцій пройде в п`ятизірковому готелі

Місцем проведення Другого Форуму учасників ринку світлопрозорих конструкцій стане п`ятизірковий готель `Чорне море Бугаз`.

Це один з найбільших готелів в Одеській області і єдиний готель регіону рівня `5 зірок`.
Готельно-ресторанний комплекс `Чорне Море Бугаз` знаходиться на березі Чорного моря в екологічно чистому районі (40 км від Одеси). Побудований в 2008 році відповідно до міжнародних стандартів `5 зірок`.

`Чорне море Бугаз` - це прекрасна можливість не тільки насолодитися близькістю моря, його видом, що відкривається прямо з вікон номерів, теплими променями південного сонця, а й отримати повний спектр VIP-послуг, що цілодобово надаються висококласним персоналом, який свято береже головну заповідь - приватність перебування кожного гостя.
Це - готель зі стильними комфортабельними номерами, це - конференц-зал на 130 місць, переговорна та бізнес-центр.

Це - вишуканий дворівневий ресторан, бар з Lounge-зоною, розташований на мансардному поверсі, бар, більярдна.

Готельно - ресторанний комплекс `Чорне море Бугаз` - це прекрасне місце для роботи і відпочинку.
`Чорне море Бугаз` - це занурення в атмосферу розкоші щасливого відпочинку, безмірного задоволення і комфорту - в поєднанні з традиційним одеським гостинністю. Ви гідно оціните домашню атмосферу готелю і індивідуальний підхід до кожної людини.

25-метровий внутрішній басейн, зовнішній басейн з гідромасажним обладнанням, дитячий басейн, прісний душ з артезіанської свердловини глибиною 120 метрів.

До уваги гостей пропонується 106 комфортабельних номерів різних категорій, кожен з яких ідеальний для повноцінного відпочинку. Номери готелю витримані в класичному стилі, всі спальні місця обладнані ортопедичними матрацами. Чудовий дизайн інтер`єру продуманий до дрібниць.

Організатором Форуму виступає компанія `Діамант-скло`. Форум пройде у форматі живого спілкування і продовжить щорічний з`їзд фахівців галузі.
Ідентифікатор: 9757