Офіси нового покоління
Фото Philips

Офіси нового покоління

Компанія Philips представила свій новий офіс у Москві, в якому була реалізована концепція інноваційного робочого простору. Щоб всі робочі місця були затребувані, щоб вони не пустували, коли співробітники відсутні або на переговорах, або через хворобу, в новому офісі для близько 600 співробітників встановлено всього 440 робочих столів.

В основі концепції закладені принципи гнучкості, мобільності та активної взаємодії між людьми. Співробітники не прив`язані до певного робочого місця, вони його обирають в залежності від своїх планів на день. Для персональних ноутбуків, документів або особистих речей передбачені спеціальні ящики, куди кожен вечір все прибирається зі столів.

Офіс розбитий на зони: для індивідуального або спільної роботи, для відпочинку, зустрічей і нарад. Співробітники компанії можуть почати свій день в інтервалі з 7 до 11 ранку, залежно від особистісних уподобань.

Світлові рішення компанія реалізувала на основі своєї продукції. В офісі розміщені панорамні вікна, тому головним завданням було створити освітлення, яке не тільки оптимально підходить для кожної зони, але і не порушує природне освітлення.
Ідентифікатор: 9767