У березні пройде Київський міжнародний меблевий форум
Антоніна Семененко для BAU.ua

У березні пройде Київський міжнародний меблевий форум

14-17 березня 2012 року в Києві пройде Київський міжнародний меблевий форум (KIFF), який представить нові колекції предметів інтер`єру, предмети декору та освітлення, меблі для офісу, будинку і заміського житла. Одночасно з KIFF відбудеться 19 міжнародна виставка матеріалів для виробництва, декору та оздоблення меблів, фурнітури, механізмів і комплектуючих MTKT Innovation. На виставці провідні закордонні та українські компанії представлять масу інноваційних рішень для створення меблів і облаштування інтер`єру.

За роки свого існування виставка MTKT Innovation стала популярною бізнес-платформою і надає унікальну можливість побудувати ефективні ділові відносини між учасниками меблевого ринку. Виставка дозволяє визначити перспективні напрямки розвитку ринку на найближчі роки.

Важлива роль відводиться програмі ділових заходів, яка розроблена виходячи з актуальних питань розвитку виробництва та реалізації комплектуючих, а також професійних інтересів компаній.

MTKT Innovation робить акцент на деталях і компонентах, як важливих складових меблевого виробництва. Виставка представлена ​​розділами: матеріали, поверхні, напівфабрикати, хімічна продукція, вбудовані елементи та системи, фурнітура, тканини і шкіра, обладнання та інструменти.

Організатори вважають своїм головним завданням забезпечити не кількісний, а якісний склад відвідувачів для того, щоб кожен учасник зміг отримати реальних клієнтів і реальні замовлення.

Слід зазначити, що дизайн і креатив є основними елементами як створення сучасних меблів, так і формування сучасного інтер`єру. Тому дуже важливим є співробітництво між виробниками меблів, архітекторами і дизайнерами. Результати такої співпраці демонструють експонати виставок KIFF, MTKT Innovation і Furn `Equip.

Ідіть в ногу з часом, відвідайте MTKT Innovation 2012!

Дата і місце проведення: ВЦ КиївЕкспоПлаза, 14-17 березня 2012
Організатор - компанія Київський міжнародний контрактовий ярмарок.
Партнер виставки MTKT Innovation - компанія REHAU.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9783