`Дай Світлу Простір! 2012` представляє Генерального спонсора

`Дай Світлу Простір! 2012` представляє Генерального спонсора

Виробник металопластикових та алюмінієвих конструкцій, компанія `Паритет`, стане Генеральним спонсором Другого Всеукраїнського форуму учасників ринку світлопрозорих конструкцій (СПК) `Дай Свєту Простір! 2012 `, який пройде з 23 по 25 травня.

Організатором Форуму виступає компанія `Діамант-скло`. Форум пройде у форматі живого спілкування і буде зачіпати питання сучасних архітектурних рішень, функціональних можливостей і технічних характеристик матеріалів і конструкцій, а також функціонування та розвитку галузі в цілому.

ТОВ `Паритет`, що випускає металопластикові та алюмінієві конструкції під торговою маркою `Центр Віконних Технологій` ®, є на сьогоднішній день одним з найдосвідченіших виробників в Україні. Компанія заснована в Одесі в 1996 році і з першого дня спеціалізувалася на виробництві вікон і дверей з профілю ПВХ. В 2002 р `Центр Віконних Технологій` одним з перших в Україні освоїв виробництво фасадних та огороджуючих конструкцій з алюмінієвого профілю.

Будучи одним з піонерів галузі світлопрозорих конструкцій, `Центр Віконних Технологій` і сьогодні залишається одним з її лідерів. Накопичений багаторічний досвід, чудово оснащене виробництво високої потужності і високий професіоналізм дозволяють задовольнити найоптимальнішим чином будь-які побажання наших замовників. За роки роботи ми оснастили якісними і довговічними світлопрозорими конструкціями десятки багатоквартирних будинків, сотні готелів, офісів, магазинів і бізнес-центрів, тисячі приватних квартир, будинків і котеджів. Зроблені за найсучаснішими технологіями алюмінієві фасади прикрашають вигляд десятків міст по всій Україні.
Ідентифікатор: 9836