Компанія `Кнауф Інсулейшн` приєдналася до Європейської регіональної мережі Всесвітньої ради по зеленому будівництву

Компанія `Кнауф Інсулейшн` навесні 2012 року приєдналася до Європейської регіональної мережі Всесвітньої ради по зеленому будівництву.

Європейська регіональна мережа Всесвітньої ради по зеленому будівництву об`єднує 21 з 27 європейських представництв. Ця організація представляє інтереси більш ніж 3,5 тис. компаній різних секторів, пов`язаних з будівельною галуззю.

Всесвітня рада по зеленому будівництву і його члени - досить впливова організація, що вносить реальні зміни в розвиток будівельної галузі, що займається впровадженням в життя ідей екостійкого розвитку. Як зазначив генеральний директор компанії `Кнауф Інсулейшн` Тоні Робсон, `рада може розраховувати на нас як на активного і щирого прихильника`, тому що компанія розділяє переконання ради у необхідності популяризації ідеї зеленого будівництва та використання екостійкого матеріалів і технологій.

Всесвітня рада по зеленому будівництву підтримує дії місцевих рад по зеленому будівництву, спрямованих на активне просування екостійкого ініціатив, а також вирішення глобальних проблем, таких як зміна клімату. Він зосереджений на заохочення співпраці між міжнародними організаціями і підвищення інформованості про екологічних матеріалах і технологіях будівельного ринку, оскільки `зелені` будівлі є частиною глобальної стратегії скорочення викидів вуглецю.

Нагадаємо, що в Україну на початку року був зареєстрований Рада по зеленому будівництву (UaGBC). Серед засновників української ради варто відзначити `Дельта Проектконсалт України`, `Кнауф Інсулейшн Україна`, ArtBuild Hotel Group, Roedl & Partner, Beten International, Drees & Sommer, архітектора Тетяну Ернст.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+3044391172 XX XX +3044 391 17 27
+3044391172 XX XX +3044 391 17 29
Ідентифікатор: 9887