Пресс-реліз: Вироби зі штучного камню стають девшими

Вироби з штучного каменю давно вже стали модним аксесуаром багатьох будинків та інших жилих приміщень. У пошуку нових рішень, предающих візуальне насолоду і в теж час функціональність, в прагненні урізноманітнити інтер`єр, люди звернули свою увагу на акриловий камінь та вироби ручної роботою з нього.
Компанія `Майстерня Акриловий Камінь` пропонує Вашій увазі вироби зі штучного каменю, ціни яких становлять від 280 євро за м. кв., А це на 15% менше ніж в аналогічному періоді минулого року. Сьогодні, це найбільш прийнятна ціна на даному ринку і дуже конкурентоспроможна. Дана цифра може дуже зміниться враховуючи складність роботи та сировини, з якої буде вироблено виріб.
Вироби з каменю найчастіше встановлюють як стільниць, підвіконь, литих мийок. Але на цьому різноманітність інтерпретацій не закінчується і все залежить від ваших уподобань, смаків і, звичайно ж, фантазії.
Також нами було запущено з 1 лютого 2012 року виробництво корпусних меблів.
Приємно здивувати вже сьогодні може асортимент нашої продукції. Тепер ми працюємо за принципом `Меблі від А до Я`. Ван не потрібно буде нікуди ходити: замовивши меблі, можете замовити і стільницю, а також індивідуальний дизайн під неї і не тільки дизайн меблів а всього житлового приміщення.
Прийняти остаточне рішення Ви можете в офісі `МАК`, подивившись зразки кромок, помацавши своїми руками зразки матеріалу, перегорнувши каталоги і, нарешті, проконсультувавшись з фахівцями. Наші майстри допоможуть врахувати всі Ваші побажання, створивши унікальний виріб.


Початок будь перебудови Вашого житла є з співпраці з дизайнером і тому не дивно, що ми вирішили підкорити і цю щабель, залучивши до нашої діяльності висококласних дизайнерів інтер`єру, меблів та ландшафту.
Отже підведемо риску під різноманітністю нашої продукції:
Вироби з штучного каменю: стільниці, мийки, підвіконня, штучний камінь, обробка кромок меблів, перила, унікальні вироби.
Сировина: Corian, Staron, Montelli, Bien Stone, Hanex.
Меблі: меблі для ванни, дитячі меблі, меблі для кухні, офісні меблі, корпусні меблі, банківські меблі, спеціалізована меблі.
Послуги дизайну: дизайн інтер`єру, меблів, ландшафту.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9897