Декоруємо захищаючи

СПВ Компані Лтд імпортує вхідні двері виробництва ізраїльського заводу Rav-Bariach (Рав-Барьях). Завод входить до трійки світових лідерів - вхідні двері виробника відповідають найвищим вимогам до безпеки.
Виробляють вхідні двері на заводі з 1976 року. Багаторічні традиції і досвід, відповідність найвищим стандартам і застосування новітніх технологій у виробництві Rav-Bariach (Рав-Барьях), втілені в продукції, дозволили підприємству посісти лідируючі позиції на світовому ринку. Вхідні двері виробництва Rav-Bariach (Рав-Барьях) постачаються на всі п’ять континентів.
Виробничі потужності заводу знаходяться в місті Ашкелон. Створюють вхідні двері більш ніж 250 висококваліфікованих спеціалістів. Чотири виробничі лінії Rav-Bariach (Рав-Барьях)генерують до 1000 дверей на день в сотнях різних конструкцій і розмірів. Досвідчені конструктори та інженери з усього світу протягом більш ніж тридцять років працюють над розробкою та впровадженням технологічних і дизайнерських рішень у вхідні двері Rav-Bariach (Рав-Барьях).
Країна Ізраїль практично з перших днів свого створення стала ареною для збройних конфліктів. Тому ізраїльські виробники продукції безпеки не за чутками знають, яким має бути міцний продукт. Вхідні двері Rav-Bariach (Рав-Барьях) – тому підтвердження. Останньою новинкою заводу є вхідні двері, які забезпечують стійкість не лише до пострілів зброї, але і до вибухів. У такий спосіб виробник має на меті убезпечити всі можливі ризики, повязні з атаками на вхідні двері приватних та комерційних приміщень.
Вхідні двері Rav-Bariach (Рав-Барьях) мають розміри, що наближені до ідеальних – при замовленні будь-якого числа виробів гарантуються повна ідентичність. Нарізування, гнуття та інші процеси підприємства автоматизовані, в той час як більшість вітчизняних виробників дверей застосовують технологію ручного зварювання. Процеси виробництва на Rav-Bariach (Рав-Барьях) дають змогу виготовляти вхідні двері з чітко заданими параметрами.
Висока швидкість роботи автоматизованих ліній дає змогу виготовляти вхідні двері великими партіями. Вхідні двері Rav-Bariach (Рав-Барьях) мають широкі можливості для декорування.
Вхідні двері Rav-Bariach (Рав-Барьях) постачаються із системою замикання, яка відповідає міжнародним стандартам.
Політика компанії Rav-Bariach (Рав-Барьях) спрямована на забезпечення якості, зручності, довговічності, екологічності і ергономічності продукції. Процеси виробництва компанії Rav-Bariach (Рав-Барьях) відповідають вимогам міжнародних стандартів СI ISO 9001:2000, С. I. ISO 14001, С. I. OHSAS 18001.
З даним виробником СПВ Компані Лтд співпрацює з 1996 року. До рестайлінгу підприємства вхідні двері виготовлялися під брендом MUL-T-LOCK (мультилок). Логотип залишився незмінним, а власне назва бренду з англійської MUL-T-LOCK (мультилок) змінилася на іврит Rav-Bariach (Рав-Барьях).
Нині компанія СПВ Компані Лтд є єдиним на українському ринку імпортером, який завозить високо безпечні вхідні двері та пропонує повний спектр сервісного обслуговування, який включає в себе послуги починаючи від монтажу та закінчуючи гарантійним супроводом.
Гарантія на вхідні двері Rav-Bariach (Рав-Барьях) становить 5 років – адже і виробник, і імпортер переконаний у винятковій якості пропонованої продукції. Зазвичай же гарантія на вхідні двері становить рік.
Вхідні двері Rav-Bariach (Рав-Барьях) відповідають найвищим вимогам світових стандартів до продукції безпеки як для приватних, так і для корпоративних об'єктів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9925