Циліндри TITAN завойовують ринок України

Зовсім недавно на ринку України з`явилися замки та циліндри TITAN. Однак продукція цієї словенської марки вже користується великим попитом. І це зовсім не дивно, адже за порівняно невелику вартість виробники пропонують хороший арсенал захисту проти взлому.

Компанія TITAN входить в європейський союз виробників замків - Securidev. Фахівці знають, що потрапити в це коло далеко не просто. Тому замки та циліндри TITAN - це синоніми слів `якість` і `надійність`.
Словенська компанія TITAN - це ще і виробник з більш ніж віковою історією. З`явившись ще в 19-му сторіччі, за ці довгі роки компанія займалася виробництвом не тільки замкових виробів, але різними побутовими речами (м`ясорубки, кавомолки). Сьогодні ж компанія спеціалізується виключно виробництвом замків і циліндрів. І завдяки якості, високого ступеня захисту і невеликій ціні, цей виробник займає лідируючі позиції в своєму сегменті на європейському ринку.

Модельний ряд замкових механізмів TITAN досить великий: починаючи від найпростіших видів для дерев`яних, міжкімнатних дверей і закінчуючи замками і циліндрами для сталевих вхідних дверей з непрохідним рівнем захисту. Однак більш затребуваними все ж є такі моделі К5 і Т - 100RX.

К5
Ця модель захищена від відмичок за допомогою пінів спеціальної форми. Власне їх особлива форма і не дозволяє підібратися до пінам. А наявність двох пінів, виконаних із загартованої сталі, виключає і ще один частий спосіб злому - бампінг. Два вмонтованих сталевих стержня захищають замок від висвердлювання статора. Крім того циліндр має 5 активних та 5 пасивних пінів, а кількість можливих комбінацій налічує понад 50 000, що прирівнює шанси будь-якого зломщика до нуля.

Т - 100RX
Цей замок має ті ж властивості проти механічного злому і розтину, що і К5. Але ступінь захисту Т - 100RX ще на порядок вище завдяки наявності додаткових 13 пінів, які активуються за допомогою рухомого елемента профілю ключа.

Компанія TITAN володіє власною запатентованою технологією створення спеціальних профілів ключів, підробити які неможливо. У випадку втрати ключа, дублікат можна в офіційного предстатель компанії. Крім того, кожен ключ індивідуальний, не має копій і за кожним закріплений особливий номер.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9930