`Кнауф Інсулейшн Україна` на ECOSMART-2012

22-23 травня Форум Чистих Технологій в Україні EСOSMART-2012 зібрав у Києві галузевих фахівців, топ-менеджерів великих компаній і власників `зелених` бізнесів, а також керівників профільних міністерств і відомств, щоб обговорити актуальні питання розвитку моделі стійкої економіки.

Представники компанії `Кнауф Інсулейшн Україна` взяли участь в обговоренні актуальних питань заходу. У секції форуму `Приклади екостійкої політики великих компаній` Ганна Духно, менеджер з розвитку бізнесу `Кнауф Інсулейшн Україна`, розповіла про діяльність `Кнауф Інсулейшн`, спрямованої на мінімізацію впливу на навколишнє середовище, екостійкі ініціативи та проекти, підтримувані компанією. `Твердження про екологічність будівельних матеріалів повинні мати під собою підставу, - поділилася Ганна Духно. - На нашу думку, оцінка життєвого циклу є одним з інструментів аналізу екологічних характеристик матеріалів, що дає можливість компаніям надавати достовірну і засновану на фактах інформацію про свою продукцію`.

`Настав час для впровадження та реалізації принципів сталого розвитку, - зазначив Андрій Павлик, директор компанії `Кнауф Інсулейшн Україна`. - Саме тому компанія `Кнауф Інсулейшн` взяла на себе ряд зобов`язань, які передбачають вдосконалення систем управління, підвищення добробуту працівників, зміцнення екологічності нашої діяльності і застосування альтернативних інгредієнтів для виготовлення продукції. Компанія зобов`язується орієнтуватися на цілі, поставлені міжнародним співтовариством, і вже ввела механізм реалізації своїх прагнень `.

EСOSMART-2012 форум був організований для обговорення питань інвестицій в український сектор чистих технологій (ресурсоефективність, управління відходами, менеджмент у сфері водопостачання та каналізації, нові технології), а також модернізації промислових підприємств та інфраструктури житлово-комунального господарства.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+3044391172 XX XX +3044 391 17 27
+3044391172 XX XX +3044 391 17 29
Ідентифікатор: 9933