Нова система для гарячих сірчистих металів від Siemens
Фото: Siemens

Нова система для гарячих сірчистих металів від Siemens

Siemens VAI Metals Technologies розробили нову систему для гарячих сірчистих металів. HM де-S поєднує в собі обсяг для преса на основі технології впорскування порошкових засобів (наприклад, негашеного вапна і карбіду кальцію) з додаванням гранул магнію за допомогою запатентованого процесу SIMETAL Feldhaus. Ця комбінація забезпечує точне економічне дозування.

Система може працювати відповідно до вимог в моно-, спільно або кілька ін`єкційному режимі.

До додаткових переваг відносяться короткі терміни процесу, менше шлаків при виробництві і низькі експлуатаційні витрати.

Система дозування SIMETAL Feldhaus була спеціально розроблена для пневматичного транспортування щільного потоку сипучих матеріалів, які мають різні вимоги до порошкових матеріалів. Цю систему характеризує дуже точне дозування і низькі вимоги до обслуговування.

Для середньої станції сіркоочищення з річною потужністю близько 175 000-XX-XX Показати телефон1750000 тонн гарячого металу і зачерпуванням ваги між 165 і 180 тонн швидкість нагнітання СаО і СаС2 може варіюватися від 20 до 60 кг в хвилину, а для Mg - 6 від до 14 кг на хвилину.

Система сіркоочистки пропонується як повне рішення і включає в себе станцію завантаження, бункер для зберігання, систему постачання і розподілу газу, систему дозування, станцію сіркоочистки, ківш машину.

Система гарячої десульфітації металу на основі ТМ De-S вже будується для бразильської сталеливарної компанії ArcelorMittal SA Monlevade, в рамках розширення металургійного заводу.
Ідентифікатор: 9952