Нове покоління бездротової сигналізації від Siemens
Фото: Siemens

Нове покоління бездротової сигналізації від Siemens

Відділ впровадження бездротових рішень виявлення пожежі Siemens Building Technologies пропонує пожежну сигналізацію наступного покоління Swing з високим рівнем надійності і гнучкості. Для кращої роботи в ньому з`єднали безвідмовну бездротову мережу і запатентовану технологію поглибленого аналізу сигналу (ASA). Система в першу чергу підходить для застосування в місцях, де підключення пожежних сповіщувачів неможливо або небажано.

Щоб підвищити надійність, в комірчастій мережі кожен бездротовий пристрій з`єднається з сусідніми. Таке з`єднання забезпечує для кожного пристрою два резервні шляхи для передачі інформації. Також кожен пристрій має дві смуги частот з декількома каналами. У випадку збоїв мережа автоматично намагається перемикати канали та / або частотні діапазони або пересилає інформацію через сусідні пристрої. Це гарантує, що вся наявна інформація дійде до шлуза, а далі до панелі управління.

Єдиний шлюз може бути встановлений в радіусі до 60 метрів. Він також здатний охоплювати до п`яти поверхів.
Кожен пристрій має два оптичних датчика і два датчики тепла. Вони не сприйнятливі до перешкод, таких як: пил, пар або аерозолі. Це захищає від дорогих помилкових тривог.

У відділі рекомендують використовувати Swing в історичних будівлях, музеях, в промислових будівлях тимчасового використання, тимчасових будівлях під час виставок і ярмарків.
Ідентифікатор: 10045