Рівненська міська дитяча лікарня отримала благодійну допомогу від компанії «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР»
Городская детская больница Ровенского городского совета

Рівненська міська дитяча лікарня отримала благодійну допомогу від компанії «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР»

Компанія «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» відгукнулася на прохання і надала посильну благодійну допомогу міській дитячій лікарні Рівненської міської ради. Так, компанія виготовила та встановила 13 м&#178 світлопрозорих конструкцій віконної і вхідної групи корпусу №1 стаціонару на загальну суму 15844 грн.

Деякі з приміщень, в яких розташовується лікарня побудовані 56 років тому. Корпус №1 стаціонару зведений в 1956 році, корпус №2 стаціонару – в 1973 році, а поліклініка № 1 – в 1985 році. За період існування дитячої лікарні капітальний ремонт приміщення не проводився. Зважаючи на обмежене фінансування медичного закладу, одним з основних завдань для керівництва дитячої лікарні залишається пошук позабюджетних можливостей для оновлення матеріально-технічної бази.

Головний лікар міської дитячої лікарні Рівненської міської ради Микола Надєйко:
«Нашою лікарнею, а саме, поліклініками № 1, 2 та 3 обслуговується дитяче населення міста в кількості 39350 осіб, стаціонаром – у 50000 осіб. За останні 27 років проводився лише поточний ремонт. Коштів на ґрунтовний ремонт в кошторисі не передбачено. Зрозуміло, що міська дитяча лікарня потребує додаткових надходжень. Наразі, поєднуючи бюджетні кошти та меценатську допомогу ми робимо капітальний ремонт сходів реєстратури, фойє поліклініки №1. У планах - частина реанімаційного відділення, яка, до речі, зараз у плачевному стані, ремонт другої частини інфекційного відділення та операційної педіатричного відділення № 2. Реалії такі, що на сучасному етапі нам не справитися з таким об’ємом робіт без допомоги благодійників. Ми щиро вдячні усім небайдужим, що допомагають привести до ладу будівлю лікарні.»

Директор ТОВ «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» (ТМ «ВІКНОВА») Людмила Кубай:
«Доброчинність притаманна українцям споконвіків. Доброчинні товариства та окремі благодійники власним коштом будували та утримували лікарні, клініки, дитячі садки, притулки для дітей тощо. Ми продовжуємо цю добру традицію. Для нас ведення бізнесу тісно пов’язане з відповідальністю перед суспільством.
Вхідна група та вікна, які ми встановили у дитячій лікарні – невід’ємна частина споруди, що формує перше враження про саму будівлю. Ми раді, що змогли зробити лікувальний заклад комфортнішим, покращити його естетичний вигляд, і тим самим, поліпшити якість надання медичних послуг маленьким рівнянам.»

ТОВ «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» неодноразово здійснювало благодійне встановлення вікон у дитячих закладах. Нещодавно компанія «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР» разом з компанією REHAU замінили дві віконні конструкції в одному з класів Рівненського центру ранньої педагогічної реабілітації та соціальної адаптації дітей з особливими потребами "Пагінець", а також вкотре підтримала Тучинську спеціалізовану школу-інтернат та подарувала металопластикове вікно.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 362 62 XX XX +380 362 622 002
+380 362 62 XX XX +380 67 363 2057
+380 362 62 XX XX +380 362 622 002
Ідентифікатор: 10046