Pinotex: дев`ять ступенів захисту деревини
AkzoNobel

Pinotex: дев`ять ступенів захисту деревини

Pinotex, бренд деревозахистних засобів № 1 в Європі, представляє оновлені декоративні засоби для захисту деревини Pinotex ULTRA і Pinotex CLASSIC. Унікальна фунгіцидна група добавок, що не має аналогів в Україні, що входить до складу продуктів Pinotex, надає деревині дев`ять ступенів захисту:
1. від вологи,
2. УФ-випромінювання,
3. термоудара,
4. синяви,
5. цвілевих грибів,
6. бурої гнилі,
7. трещінновой гнилі,
8. водоростей,
9. комах.

Дев`ять ступенів захисту забезпечать вашій деревині самий довговічний захист від шкідливих впливів, а широка гамма з 40 кольорів дозволить декорувати деревину на будь-який смак.

Ці матеріали виготовлені із застосуванням технології AWB (AkzoNobel Wood Protection Binder), завдяки якій Pinotex краще проникає в деревину. Pinotex забезпечує еластичну, лакоподібну, всепогодну атмосферостійку плівку, ідеальну навіть при ручному нанесенні.

Крім того, Pinotex - екологічний. Ці засоби містять менше органічного розчинника і відповідають нормам EU VOC за змістом летучих речовин.

Унікальною властивістю оновленої Pinotex ULTRA є нові, сертифіковані в Європейському Союзі, УФ-фільтри, що роблять деревину більш стійкою до впливу УФ-випромінювання.

Оновлений Pinotex CLASSIC має поліпшену атмосферостійку плівку для захисту деревини в будь-яку погоду.
 
Основна відмінність між двома продуктами в плівці, яка утворюється на деревині. У CLASSIC вона глянцева і містить світлостійкі пігменти, в ULTRA - напівматова з УФ-фільтрами для додаткового захисту.

Середня роздрібна вартість Pinotex ULTRA:
1 л 114,96 грн.
3 л 294,96 грн.
10 л 849,96 грн.

Середня роздрібна вартість Pinotex Classic:
1 л 99,96
3 л 264,96
10 л 769,98
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 10056