Wacker представляє інноваційні гібридні полімери для високоміцного конструкційного клею
Фото: Wacker

Wacker представляє інноваційні гібридні полімери для високоміцного конструкційного клею

Хімічна компанія Wacker представила перші гібридні полімери для структурних зв`язків в клеї. Вони входять в лінійку продуктів Geniosil. Клей на основі зв`язуючих Geniosil XB не представляє ризику для здоров`я і відповідає високим технічним вимогам.

Полімери Geniosil XB мають низьку в`язкість, що робить їх простими в обробці, оскільки вони не потребують використання пластифікаторів і розчинників. Також можна обійтися без олово каталізаторів.

Виробники клею можуть змінювати механічні властивості і міцність зчеплення. Залежно від підкладки, клей, сформульований на основі Geniosil XB, може досягти сили до 15 Н/мм2. Наприклад, клейова поверхню площею один сантиметр в діаметрі між двома буковими панелями дозволяє перевозити вантажі вагою до 120 кг. Geniosil XB також походить для створення водонепроникного клею для деревини.

Клей на основі гібридних полімерів дозволяє склеювати багато матеріалів широкого використання, наприклад: дерево, скло, метал і кераміка без необхідності грунтовки.

Презентація інноваційних полімерів відбудеться на всесвітній конференції з герметика і клею `World Adhesive & Sealant Conference 2012`, яка пройде в Парижі з 18 по 21 вересня.
Ідентифікатор: 10057